BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

Welke oplossing sluit aan op uw behoeftes?

AD-HOC Beveiliging
Bouwbeveiliging
Evenementen beveiligen

‘Quick Response Team’

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een andere calamiteit komt altijd onverwacht. Het is dan goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de ad-hoc beveiliging van het Quick Response Team van Watson Security Services & Events. Zij bieden maximale ondersteuning bij incidenten en calamiteiten.

Het Quick Response Team van Watson Security Services & Events biedt u professionele ondersteuning.

‘Voorkom Schade’ 

Verminder en/of voorkom schades op uw bouwlocaties met een accuraat veiligheidsplan. Watson Security Services & Events levert een compleet programma aan veiligheidsmiddelen en beveiliging op bouwplaatsen.

Onze professionele beveiligers zijn zeer bedreven in het opzetten van een toegangscontrolesysteem waarbij ook alle administratieve zaken worden geregeld en worden geborgd.

‘Problemen Voorkomen’ 

Gebeurt vaak in publieke plaatsen, grootschalig. Kan drukte met zich meebrengen en problemen. Zo zijn wij van Watson Security Services & Events bereid om een veiligheidsplan en ontruimingsplan te maken en voor te stellen. Om eventuele calamiteiten en incidenten tegen te gaan/te voorkomen.

Watson Security Service & Event heeft een jarenlange ervaring in de evenementenbeveiliging.

beveiliging haven
Theater Castellum
Hotelbeveiliging

‘Unieke Omgeving’

Havenbeveiliging vindt plaats in een unieke omgeving en kan omschreven worden als internationaal en dynamisch. Dat maakt havenbeveiliging complex en veelomvattend.

De ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Watson Security Services & Events voeren beveiligingswerkzaamheden uit ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

‘Continu Beweging’

Het uitgaansleven is continu in beweging. Veiligheid zou een essentiëler onderdeel van uw onderneming moeten zijn.

Watson Security Service & Events levert gecertificeerde horecabeveiligers die zich gedragen als perfecte gastheren.

Zij hebben een jarenlange ervaring, gedegen kennis en weten precies hoe, waar en wanneer zij moeten optreden in conflictsituaties.

‘Veilig Gevoel’

Geef uw uw gasten een veilig, comfortabel en gastvrij gevoel  met de hotelbeveiliging van Watson Security Services & Event.

De beveiligers van Watson Security Services & Event fungeren niet alleen als visitekaartje van uw hotel.

Zij houden tegelijk zicht  op veiligheid, brandpreventie en kunnen desgewenst ook receptietaken uitvoeren.

Objectbeveiliging
Schoolbeveiliging
verkeersregelaar

‘Professionele Beveiliging’

Watson Security Services & Events levert professionele beveiliging voor uw bedrijfspand en/of -terrein. Onze ervaren beveiligers staan dag en nacht voor u klaar.

Zij verrichten van brand-, sluitcontrolerondes, regelmatige controlerondes en signaleren onregelmatigheden.

‘Veilige Educatie’

Iedere onderwijsinstelling heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers veilig in en om het gebouw kunnen verblijven.

Kinderen verdienen een veilige omgeving en dus ook een veilige school.

‘Gestroomlijnd Verkeer’

Watson Security Services & Events beschikt over een landelijk dekkend netwerk van verkeersregelaars.

Onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak.

Wijkpreventie
Zomerfestival Rotterdam 2017
Team Watson Security Services & Events

‘Gespecialiseerde straatcoaches’

De straatcoaches van Watson Security Services & Events brengen de veiligheid in de wijk weer terug. Zij communiceren effectief met de jongeren, verslaafden of dak en thuislozen waardoor de overlast en afneemt en de veiligheid toeneemt.

‘ Winkeldiefstal preventie’

Veel winkels hebben ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of overval. Een inbraak of overval veroorzaakt schade aan uw winkel en het verlies van goederen en informatie. Maar levert ook oponthoud in de dagelijkse gang van zaken.

logo Watson Security
Met een vestiging in Rotterdam is Watson Security Services & Events  hét beveiligingsbedrijf voor Nederland voor alle beveiligingsoplossingen.

Watson Security Services & Events heeft jaren ervaring met beveiligingsdiensten voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Vanuit deze ervaring adviseren wij u graag over de optimale beveiligingsoplossingen van bijvoorbeeld uw pand of evenement. Wij stemmen hierbij de beveiligingsmaatregelen af op uw specifieke wensen en bedrijfsrisico’s.

Complete Ontzorging

Onze complete ontzorging in combinatie met persoonlijk klantcontact, het VEB-keurmerk en een goede interne motivatie, maakt de dienstverlening van Watson Security Services & Events uniek. Onze medewerkers gaan voor uw veiligheid!

Naar welke beveiliging u ook op zoek bent, Watson Security Services & Events heeft altijd een passende oplossing voor uw bedrijf of woning. Of het nu gaat om inbraak-, brand-, of camerabeveiliging: wij combineren de nieuwste beveiligingstechnieken met een scherp inzicht in de daadwerkelijke beveiligingsbehoefte en oplossingen op maat. Het zijn onze mensen die daarbij het verschil maken, elke keer opnieuw.

Beveiligingsoplossingen voor thuis, MKB en grootzakelijk

Watson Security Services & Events beveiligt bedrijven waar veiligheid essentieel is, zoals datacenters, telecombedrijven en het bankwezen. Maar deze unieke oplossingen weten we door te vertalen voor het MKB en thuis. Want ook daar staat veiligheid voorop. Wij bieden passende beveiligingsoplossingen.

Als je kiest voor Watson Security Services & Events, dan kies je voor betrouwbare beveiligingsoplossingen. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en hebben ervaring binnen de branche. Je kunt met een gerust hart richten op de corebusiness van jouw bedrijf. Ook als je een winkel hebt, of als je bijvoorbeeld onderdeel uitmaakt van een winkeliersvereniging, kun je kiezen voor (collectieve) beveiliging. Op deze manier kun je ook jouw volledige bedrijfsterrein laten beveiligen met onze beveiligingsoplossingen.

Beveiligingsoplossingen