Bouwplaatsbeveiliging

Controle over de veiligheid van uw project

Verminder en/of voorkom schades op uw Bouwplaats met een accuraat bouwplaatsbeveiliging -veiligheidsplan. Watson Security Services & Events levert een compleet programma aan veiligheidsmiddelen en beveiliging op bouwplaatsen. Onze professionele beveiligers zijn zeer bedreven in het opzetten van een toegangscontrolesysteem waarbij ook alle administratieve zaken worden geregeld en worden geborgd.

Man-beveiliging

Gedurende de bouw kunnen wij niet alleen portiers leveren, maar ook hondengeleiders en beveiligers gedurende 24 uur per dag om uw eigendom optimaal te beveiligen. Tevens controleren onze beveiligers op gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Hekwerk bouwplaats beveiliging

Bouwplaatsbeveiliging Door Toegangscontrole

Watson Security Services & Events levert toegangscontrole op de bouw middels elektronische passen tourniquets en slagbomen maar behelst ook elektronische systemen voor controle van de identiteit van alle medewerkers. Zodat u precies weet wie er in en uitgaat en werkzaam is op de bouwplaats. Zo is uw bouwplaatsbeveiliging goed geregeld.

Camerabeveiliging

Wij monteren kleine, (draadloze) camera’s rondom uw bouwplaats. Bij detectie zal de camera een melding en beeld verzenden aan de meldkamer. De meldkamer beoordeelt de beelden en alarmeert een mobiele surveillant/beveiligingsbedrijf/contactpersoon en indien nodig de politie. Op deze wijze bent u verzekerd van maximale beveiliging en kunt u met een gerust gevoel uw bouwplaats achterlaten door onze camerabewaking.

Beveiligingcamera's
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging