Havenbeveiliging

De beveiliging van een haven is een vak apart

Havenbeveiliging gebeurt in een unieke omgeving en kan gezien worden als internationaal en dynamisch. Dat maakt havenbeveiliging complex en veelomvattend. De ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Watson Security Services & Events voeren beveiligingswerkzaamheden uit ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

Zij voeren o.a. controles uit op in- en uitgaand personen- en goederenverkeer, waarbij de internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse havenbeveiligingswet als uitgangspunt dienen.Onze medewerkers zijn bekend met de haven en weten wat daar van hen verwacht wordt. Wij onderhouden daarom ook goede contacten met de havenautoriteiten zoals zeehavenpolitie, havenbedrijven en douane.

Havenbeveiliging is over anders

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Watson Security – Services & Events van haar de volgende diensten inzetten havenbeveiliging;

  • Toegangscontrole
  • Gangway-wacht
  • Beveiliging van (zee) haventerminals
  • Zeevracht controle
  • Controle van passagiers en onvergezelde bagage
  • Bewaking van schepen
  • Begeleiden van het laden en lossen van voertuigen en schepen.
  • Surveillance
Watson Security Team
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging