Schoolbeveiliging

Omdat educatie en veiligheid samen horen te gaan

Iedere onderwijsinstelling heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers veilig in en om het gebouw kunnen verblijven. Kinderen verdienen een veilige omgeving en dus ook een veilige school. Watson Security Services & Events kan Schoolbeveiliging op maat leveren.

Om dit te realiseren biedt Watson Security Services & Events  extra versterking in de vorm van schoolbeveiligers. Zij surveilleren, voeren toegangscontroles uit en kunnen desgewenst toezicht houden in het lokaal. Uiteraard verzorgen we ook de beveiliging op uw schoolfeesten.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoolbeveiliging garanderen wij u maximale veiligheid.

Schoolbeveiliging van ons is zekerheid

  • Brandpreventie
  • Cameratoezicht
  • Toegangscontrole
  • Sleutelbeheer
  • Inbraakpreventie
  • Uitbreiding van de schoolbewaking
  • Visitatie voor drugs, wapens etc.
  • Alarmsysteem
Schoolbeveiliging
logo Watson Security
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging