Wijkpreventie

Als veilig wonen gewaarborgd moet worden

De straatcoaches van Watson Security Services & Events brengen de veiligheid in de wijk weer terug doormiddel van wijkpreventie. Zij communiceren effectief met de jongeren, verslaafden of dak en thuislozen waardoor de overlast en afneemt en de veiligheid toeneemt. Het toezicht vindt veelal plaats in opdracht van een gemeente of zorginstelling en wordt in afstemming met de opdrachtgever, de lokale politie, justitie en ieder andere belanghebbende vorm gegeven.

Wijkpreventie via ons

De straatcoaches van Watson Security Services & Events beheersen wijkpreventie en kennen de straat en weten welke problemen in de wijken spelen. Ze zijn de gehele dag op straat aanwezig en leren de (overlast gevende) jongeren goed kennen. Ze spreken de taal van de straat en weten de jongeren dan ook goed te bereiken. Sociaal waar het kan, hard waar het moet.

De problemen in de wijk zijn veelal:

  • Overlast van Jeugd
  • Inbraak bij particulieren,scholen, bedrijven en instellingen
  • Diefstal uit / vanaf motorvoertuigen
  • Zakkenrollers en straatroof
  • Overvallen
  • Verkeersongevallen
  • Huiselijk geweld
wijk beveiliging
Logo trui
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging