Winkelbeveiliging

Veiligheid voor uw personeel en klanten staat voorop

Veel winkels hebben ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of overval. Een inbraak of overval veroorzaakt schade aan uw winkel en het verlies van goederen en informatie. Maar levert ook oponthoud in de dagelijkse gang van zaken. De inbraak heeft vaak ook een emotionele impact op de medewerkers van uw winkel. Het is dus van groot belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak of overval. Dit doet u met winkelbeveiliging van Watson Security Services & Events.

Onze surveillanten voorkomen winkeldiefstal, vandalisme, escalaties, houden toezicht en zullen preventief ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Winkelbeveiliging gaat natuurlijk niet alleen over een veilig winkelklimaat, maar ook over goed gastheerschap, klantvriendelijkheid en coachen van winkelpersoneel m.b.t. diefstalpreventie.

Collectieve winkelbeveiliging

Met name de kleinere ondernemers hebben zeker baat bij collectieve winkelbeveiliging. De beveiliger ondersteunt hierbij meerdere winkels binnen een afgebakend geografisch gebied. Bij calamiteiten is de beveiliger direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Techniek

Ter ondersteuning van de winkelbeveiliger is het ook  mogelijk om technische voorzieningen te treffen. Toegangspoortjes en camera’s zijn daarvan de meest voor de hand liggende. Watson Security – Services & Events gaat graag met u in gesprek voor een passende en adequate oplossing die volledig binnen uw budget past.

Wij bieden verschillende producten om de winkelbeveiliging te optimaliseren:

  • Winkelsurveillance
  • Alarmopvolging
  • Alarminstallatie
  • Camera-installatie
  • Collectieve beveiliging
  • Mobiele surveillance
  • Toegangscontrole
Winkelbeveiliging
Logo trui
Wij kijken mee
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging