Zorgbeveiliging

Uw cliënten en personeel verdienen een veilige omgeving

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Er is continue een grote stroming van bezoekers, personeel en patiënten/ cliënten, ieder met hun eigen agenda. Daardoor krijg je een unieke dynamiek. Zorgbeveiliging is niet hetzelfde als reguliere beveiliging. Met de inzet van Watson Security, Service & Events bent u verzekerd van vakkundige zorgbeveiligers.

Zorgbeveiligers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Watson Security, Service & Events zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer  middels o.a. toezicht;
  • Het verwijzen van bezoeker naar de zorgafdelingen en/of poliklinieken;
  • Eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken;
  • Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten zoals de opiaten ruimten en kleedkamers van het personeel;
  • Uitvoeren van cameratoezicht;
  • Service verlenen bij parkeerinstallaties (bonnen aanvullen, wisselgeld afroamen etc.);
  • Interveniëren bij agressie gevallen op SEH of andere afdelingen;
  • Onderdeel zijn van een first respondersteam.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Watson Security, Service & Events voor zorgbeveiliging op maat?

Zorgbeveiliging van Watson Security, Service & Events

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Watson Security, Service & Events , voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbeveiligers. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de zorgbeveiligers van Watson Security, Service & Events.

Watson Zorgbeveiliging
De drie musketiers
Hotelbeveiliging
Braderieën beveiligen

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security Service & Event zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Het beveiligingsproces is bij Watson Security Service & Event in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Watson Security Service & Event is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging