Onze Visie

No-nonsense cultuur, korte lijnen en bovenal flexibiliteit

Flexibiliteit

In de dynamische wereld van de beveiliging is het van groot belang om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Door de flexibele instelling van Watson Security – Services & Events zijn wij in staat om hier direct gevolg aan te geven. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend opgeleid, bijgeschoold en geïnstrueerd.

Watson Zorgbeveiliging

Service staat voorop

Wijkpreventie

Wij verwachten in onze visie dat een beveiliger een stukje extra service kan verlenen. Door net dat beetje extra te doen wordt direct een meerwaarde gecreëerd. Een goede beveiliger is dan ook meer dan alleen een beveiliger, hij/zij is ook een goede gastheer. Ontvangt uw bezoek dan ziet de beveiliger(ster) toe op de veiligheid van u en uw gasten.

Teamwork

Om onze snelle, flexibele en kwalitatieve service te waarborgen monitoren wij onze medewerkers regelmatig. Daarnaast blijven wij altijd in gesprek met onze opdrachtgevers zodat wij onze dienstverlening direct kunnen aanpassen aan hun wensen en eisen. Onze visie is dat iedereen een veilige omgeving verdiend.

Team Watson Security Services & Events

Bedrijfscultuur

Beveiliging gezocht?

Binnen Watson Security – Services & Events heerst een no-nonsense cultuur, korte lijnen naar het management en bovenal flexibiliteit. Onze bedrijfsvoering ondersteunen we met digitale middelen zodat we snel en efficiënt kunnen werken. 24/7.

Meer Informatie?

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Watson Security – Services & Events of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

wijk beveiliging