Watson Security & Events is een erkend leerbedrijf

LEREN EN WERKEN BIJ WATSON SECURITY

Een baan in de beveiliging brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Door de aanwezigheid van een beveiliger worden problemen snel geconstateerd en opgelost. Voor een succesvolle carrière moet je niet alleen de juiste kwaliteiten hebben, maar ook voldoende ervaring. Als erkend leerbedrijf beveiliging, helpt Watson Security je aan een goede start.

ERVARING OPDOEN BIJ EEN ERKEND LEERBEDRIJF BEVEILIGING

Als beveiliger moet je goed weten wat je doet. Tijdens je opleiding krijg je een stevige theoretische basis mee. Maar met alleen de theorie leren kom je nergens. Je moet ervaren hoe het is om gebouwen te beveiligen, opmerkzaam te zijn en de orde te handhaven. Alleen zo kun je een goede beveiliger worden. Watson Security biedt je deze kans. Wij zijn een erkend leerbedrijf beveiliging. Wij geven je tijdens de stage alle ervaring die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

Watson Security havenbeveiliging

EEN GEVARIEERDE STAGE BIJ WATSON SECURITY

Als erkend leerbedrijf beveiliging, is Watson Security gerechtigd om je te begeleiden tijdens je studie. Alle theorie die je geleerd hebt, breng je meteen in de praktijk. Dat is de beste manier om snel vooruitgang te boeken. Zo leer je het vak van beveiliger pas echt begrijpen. Tijdens je stage bij Watson Security word je begeleid door echte professionals.

Je leert van de besten. Als stagiair zie je meteen alle aspecten van het vak. Je doet ervaring op in het beveiligen van panden en leert waar je precies op moet letten. Maar ook orde houden in de winkels behoort tot je taken. Onze stage leert je alles. En voor vragen kun je altijd terecht bij de professionele begeleiders van Watson Security.

Zomerfestival Rotterdam 2017
Wil jij graag de beveiliging in en ben je daar hard voor aan het leren? Kom dan stage lopen bij ons erkend leerbedrijf beveiliging. Jouw carrière als beveiliger begint bij Watson Security.
wijk beveiliging